Моментален број на посетители:
670
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
ИЗВЕСТУВАЊЕ
13 април 2017
 

 Почитувани патници,

По повод Велигденските празници ЈСП Скопје и приватните превозници ќе работат по следниов распоред:

- во петок (14.04.2017 год.) ќе се работи по празничен (неделен) возен ред. Исклучок од ова има на одредени линии кои ќе работат по делничен возен ред. Тоа се следниве линии: 11, 11а, 18а, 32, 51, 55, 55в, 56, 56а, 64а, 70, 74, 80а, 81, 160 и180.

- Во деновите сабота, недела и понеделник (15, 16 и 17.04.2017 год.) јавниот превоз ќе се одвива по празничен (неделен)  возен ред.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.