Моментален број на посетители:
108
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Соопштение за јавноста
27 април 2017
 

 Соопштение за јавноста:

 
"Заради настанатата ситуација во Собранието на Република Македонија, возилата на ЈСП СКОПЈЕ ќе бидат пренасочени од централното градско подрачје (улиците и булеварите кои се зарворени за сообраќај од страна на МВР)."
 
 
Со почит, 
ЈСП СКОПЈЕ
 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.