Моментален број на посетители:
108
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
ИЗВЕСТУВАЊЕ
05 јуни 2017
 

 

Почитувани,

Ве известуваме дека по повод освојувњето на европската клубска Шампионска титула на РК ВАРДАР, ЈСП СКОПЈЕ организира бесплатен автобуски превоз за дочек на ракометарите на аеродромот „Александар Велики“ – Скопје.

Термините и локциите на тргнување на автобусите се следни:

1.                    Ѓорче Петров

Тргнува од Црква „Св. Петар и Павле“ во 09:30 часот, со застанување на следните локации:

§  City Mall,

§  Хотел Карпош (наспроти Хотел Карпош кон центар) и

§  Македонски Пошти.

 

2.                   Кисела Вода

Тргнува од почетен Терминал на линија 24 во 09:30 часот, со застанување на следните локации:

§  Општина Кисела Вода,

§  Транспортен Центар (Бензинска пумпа Макпетрол) и

§  Алкалоид (Автокоманда).

 

3.                   Аеродром

Тргнува од Т.Ц. Скопјанка (пред Тобако 2) во 09:30 часот, со застанување на следните локации:

§  Т.Ц. Бисер,

§  Пошта (Ново Лисиче),

§  ФФМ (Ново Лисиче) и

§  Слаткарница Шарлота (автопат на излез од Маџари).

 

Со почит,

ЈСП СКОПЈЕ

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.