Моментален број на посетители:
736
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА CITY TOUR
12 јуни 2017
 

 СЕ ИЗВЕСТУВААТ ПАТНИЦИТЕ ДЕКА АВТОБУСОТ ШТО СООБРАЌА НА ЛИНИЈАТА ЗА РАЗГЛЕДУВАЊЕ НА ГРАДОТ(CITY TOUR) ОД ДЕНЕС РАБОТИ ПО НОВ ВОЗЕН РЕД (ЛЕТЕН)

ХОТЕЛ АЛЕКСАНДАР ПАЛАС    10:40    ПОРТА МАКЕДЕОНИЈА

ПОРТА МАКЕДОНИЈА                 11:00  

ХОТЕЛ АЛЕКСАНДАР ПАЛАС    16:40    ПОРТА МАКЕДЕОНИЈА

ПОРТА МАКЕДОНИЈА                 17:00                 

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.