Моментален број на посетители:
731
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
ИЗВЕСТУВАЊЕ
19 јуни 2017
 

 ЈСП-Скопје ги известува својте патници дека поради ивдеување на градежни работи по наредба на Град Скопје, постојките Симпо и Мал одмор нема да бидат во функција (поради безбедност на патниците) т.е автобусите нема да запираат на ови постојки се додека траат градежните работи. Ве молиме за разбирање.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.