Моментален број на посетители:
60
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување за Супер Купот во фудбал
03 август 2017
 

 ИЗВЕСТУВАЊЕ за ЛИНИИТЕ 25, 28, 60 и City Tour


                Почитувани патници, корисници на услугите на ЈСП Скопје,
Ве известуваме дека поради одржување на Супер купот во фудбал, во периодот од 05.08.2017 год. до 09.08.2017 год. ЈСП Скопје објавува посебен возен ред за следниве линии: 25, 28, 60 и C
ity Tour. Сите овие линии ќе сообраќаат со ист возен ред во горенаведениот период. Возните редови се следниве:

Линија 25

Линија 28

            Тр.центар      Средно Водно        

            8.00                8.40   

            9.00                9.40   

            9.40                10.40 

            10.00              11.10 

            10.20              11.40 

            10.50              12.10 

            11.20              12.40 

            11.50              13.10 

            12.20              13.40 

            12.50              14.10 

            13.20              14.40 

            13.50              15.10 

            14.20              15.40 

            14.50              16.10 

            15.20              16.40 

            16.20              17.40 

            17.20              18.40 

            18.20              20.00 

            Тр.центар      Македонско село               

            7.10                8.00   

            8.50                9.50   

            9.50                11.00 

            11.00              11.50 

            11.50              12.40 

            12.40              13.30 

            13.30              14.20 

            14.20              15.10 

            15.10              16.00 

            16.00              16.50 

            16.50              17.40 

            17.40              18.30 

            18.30              19.20 

            19.20              20.10 

            21.00              21.50 

            22.40              23.30 

Линија 60

City Tour

            Тр.центар                  Матка

            7.00                5.50   

            8.45                7.45   

            9.40                9.40   

            10.30              10.30 

            11.20              11.20 

            12.10              12.10 

            13.05              13.05 

            14.00              14.00 

            15.30              14.55 

            15.55              16.25 

            16.10              16.50 

            17.45              17.45 

            18.35              18.35 

            20.10              19.20 

            22.30              21.00 

                                    23,20 до Ѓ.Петров 

Поаѓање на туристичката линија          

City tour                    

            9.00   

            10.00 

            11.00 

            12.00 

            13.00 

            14.00 

            15.00 

            16.00 

            17.00 

            18.00             

                       

                

       

 

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.