Моментален број на посетители:
518
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
ИНФОРМАЦИЈА ЗА ЈАВНОСТА
08 септември 2017
 

 Ја информираме јавноста дека фејсбук страната на ЈСП СКОПЈЕ е повторно функционална, 

Со почит,

ЈСП СКОПЈЕ

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.