Моментален број на посетители:
116
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
ИЗВЕСТУВАЊЕ
14 септември 2017
 

 ЈСП Скопје ги известува своите корисници дека од 17.09.17( Сабота) линијата CITY TOUR ќе сообраќа по зимен возен ред

Порта Македонија 11:00

Порта македонија 13:00

 

 

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.