Моментален број на посетители:
84
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
17 октомври 2017
 

Известување до сите корисници на услугите на ЈСП на линиите 31 и 33, линиите сообраќаат до последна постојка во Долно Лисиче. Градежните работи се при крај, но и покрај тоа линиите без проблем ќе се движат од почетна до крајна постојка.

 

Со почит, ваш ЈСП

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.