Моментален број на посетители:
179
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
02 ноември 2017
 

Почитувани патници

Поради градежни работи кои се изведуваат на улица втора македонска бригада, линиите 19-ка, 9-ка и 81 се пренасочени.

Пренасочувањето на линија 19-ка и 81, се одвиваат на следниот начин:  преку Џон Кенеди, по улица Лазар Трповски (улицата кај Топлификација) до кружниот тек и потоа лево продолжува по траса кон Шуто оризари, по истата траса се враќа назад кон Карпош4.

Пренасочувањето на линија 9-ка се одвива на следниот начин: Од Скопје север постојката врти десно во правец кон клинички, по улица Босна и Херцеговина, кај СУ Зефљуш Марку врти лево кон кружниот тек од кружниот тек продолжува кон клинички по траса, истото пренасочување важи и за назад од клинички кон Скопје север постојката, по истата траса се враќа назад.

Со почит

ЈСП

 

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.