Моментален број на посетители:
214
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување за линија 13-ка
03 ноември 2017
 

Почитувани патници,

За линија 13-ка има пренасочување и тоа според следните насоки:

Во двата правци се движи по улицата „Христо Татарчев“, позади зградите. 

Со почит

ЈСП

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.