Моментален број на посетители:
157
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување за 58-ка линија
04 ноември 2017
 

Почитувани патници

 

Линијата 58-ка во текот на денешниот ден ќе сообраќа по следната траса:

Во правец кон Сопиште, позади зградите, по улица „Христо Татарчев“ до последна постојка.

Во правец кон Транспортен центар возилото се движи по траса.

Со почит

ЈСП

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.