Моментален број на посетители:
187
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
ИЗВЕСТУВАЊЕ
07 ноември 2017
 

Поради изведување градежни работи на ул. "Народни Херои" од 07.11.2017 година па се до завршување на истите, линија 13 ќе вози по изменета траса и тоа од бул. "Борис Трајковски" ќе врти десно по ул. "Михаил Чаков", лево по ул. "Михаил Чаков" до паркот, лево по ул."Петар Дељан" покрај општината и на семафорот лево на бул. "Борис Трајковски", каде што почетно крајна - станица ќе биде постојката Кисела Вода згради кон Драчево.

 

Ви благодариме на разбирањето.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.