Моментален број на посетители:
635
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
ИЗВЕСТУВАЊЕ
23 ноември 2017
 

 Линија 31 поради градежни работи е пренасочена од Чатал по улица 2 до Долно Лисиче во двете насоки. Пренасочувањето ќе биде до 26.11.2017.

 

Ви благодариме на разбирањето

 

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.