Моментален број на посетители:
617
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ЛИНИЈА 19,35 И 81
27 ноември 2017
 

 Линиите 19, 35 и 81 од денес 27.11.2017 сообраќаат по траса.

 

Со почит, ЈСП

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.