Моментален број на посетители:
557
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТА
01 декември 2017
 

 СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТА

 

ЈСП СКОПЈЕ ја информира јавноста дека пробните линии со број 25-а и 25-б, во деновите 02.12. (сабота) и 03.12.2017 година (недела), ќе сообраќаат по следниот возен ред:

 

25А

Стара жел.ст.

 

Ср.Водно

9,00

 

9,30

9,30

 

10,00

10,00

 

10,30

10,30

 

11,00

11,00

 

11,30

11,30

 

12,00

12,00

 

12,30

12,30

 

13,00

13,00

 

13,30

13,30

 

14,00

14,00

 

14,30

14,30

 

15,00

15,00

 

15,30

15,30

 

16,00

 

25Б

Дом на печат

 

Ср.Водно

9,15

 

9,45

9,45

 

10,15

10,15

 

10,45

10,45

 

11,15

11,15

 

11,45

11,45

 

12,15

12,15

 

12,45

12,45

 

13,15

13,15

 

13,45

13,45

 

14,15

14,15

 

14,45

14,45

 

15,15

15,15

 

15,45

 

 

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.