Моментален број на посетители:
595
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Соопштение за јавноста!
04 декември 2017
 

Соопштение за јавноста!

Почитувани патници и корисници на услугите од јавниот превоз.

Поради најавено блокирање на раскрсници кај Мавровка, Кисела Вода - рампа, Хром кај КАМ Маркет, возилата од јавниот превоз ќе бидат пренасочувани и ќе работат со задоцнување. Ве молиме да имате разбирање за доцнењето и пренасочувањето на линиите.

Ви благодариме за разбирањето.

Со почит

Ваш ЈСП

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.