Моментален број на посетители:
640
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Жичница
06 јануари 2018
 

Почитувани,

Ве информираме дека во деновите 06,07 и 08.01.2018 жичницата ,,Милениумски Крст,,ќе работи од  10-16.30 часот!

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.