Моментален број на посетители:
589
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Дежурни билетари
06 јануари 2018
 

Почитувани,

Ве информираме дека за престојните празници дежурни билетари се:

- билетара на Зелен пазар со работно време од 7-19 часот

 -билетара на Транспортен центар со работно време од 7-19 часот

- билетара во Ѓорче Петров со работно време 7-13 часот

 

 

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.