Моментален број на посетители:
581
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
СООПШТЕНИЕ
10 јануари 2018
 

 Почитувани патници,

Ве известуваме дека  од 10.01.2018 до 12.01.2018 ( среда, четврток и петок) возилата на ЈСП и приватните превозници ќе сообраќаат по редовниот зимски возен ред.

 

Со почит,

ЈСП

 

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.