Моментален број на посетители:
548
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
НАЈНОВО ИЗВЕСТУВАЊЕ
10 јануари 2018
 

 ПОЧИТУВАНИ ПАТНИЦИ,ВЕ ИЗВЕСТУВАМЕ ДЕКА МЕРКАТА ЗА БЕСПЛАТЕН ПРЕВОЗ ЌЕ ТРАЕ ДО 24,00 ЧАСОТ НА ДЕН 10.01.2018

СЕ ИЗВИНУВАМЕ ЗА НАСТАНАТОТО НЕДОРАЗБИРАЊЕ

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.