Моментален број на посетители:
87
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
11 јануари 2018
 

 Почитувани патници,

Ве известуваме дека од 15.01.2018 година па се до наредно известување, линиите ќе сообраќаат по РЕДУЦИРАН зимен возен ред (важи за делник). Информации за возниот ред можете да најдете на нашата веб страна (Транспортни услуги ---> Возен ред), како и на бесплатната апликација "ЈСП во движење ( JSP on the go)"

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.