Моментален број на посетители:
584
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
БЕСПЛАТЕН ЈАВЕН ПРЕВОЗ
30 јануари 2018
 

 Почитувани патници, Како мерка против загадувањето  на град Скопје, од 10.40 часот на ден 30.01.2018 јавниот превоз е БЕСПЛАТЕН и кај возилата на ЈСП и кај приватните превозници, се до наредно известување. Со почит, ЈСП...

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.