Моментален број на посетители:
586
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
01 февруари 2018
 

 Информација за сите корисници на јавниот превоз,

Денес (01.02.2018 година) во 20.00 часот завршува бесплатниот јавен превоз во возилата на ЈСП и приватните превозници.

Ви благодариме на разбирањето.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.