Моментален број на посетители:
66
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
ИЗВЕСТУВАЊЕ
14 февруари 2018
 

 

  Известување

 

- Линија 11 се одвива до крајна постојка с.Рашче 

- Линија 180 од 11.20 часот се сообраќа до крајна постојка с.Цветово

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.