Моментален број на посетители:
570
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
ИЗВЕСТУВАЊЕ
16 февруари 2018
 

 Почнувајќи  од  17. 02. 2018 год.(сабота)  линија број „50“ во правец од Хиподром према Клинички Центар ќе сообраќа по променета траса, односно после постојката кај МНТ се влегува во сутеренот на ГТЦ (градски трговски центар), а наредна постојка ќе биде  Рекорд кон запад.

           Во правец од Клинички Центар кон Хиподром трасата останува непроменета.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.