Моментален број на посетители:
91
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
ВОЗЕН РЕД ЗА ЛИН.БР.28 , SITY TOUR
04 април 2018
 

 

ВОЗЕН РЕД ЗА ЛИНИЈА БРОЈ 28 , SITY TOUR

  ДЕЛНИЧЕН ЗИМЕН ВОЗЕН РЕД 

          Важи од: 04.09.2017 год.                                 

лин

Тргнува од Транс. центар:

Тргнува од:

28

 7.10; 10.30; 12.10; 17.20; 19.00; 21.00; 22.40

Македонско Село (Г.Нерези): 8.00; 11.20; 13.00; 18.10; 19.50; 21.50; 23.30

 

 САБОТА И НЕДЕЛА ЗИМЕН ВОЗЕН РЕД                        

    важи од: 02.09.2017 год.                    

лин

Тргнува од Транс. центар:

Тргнува од:

28

7.10; 8.50; 11.00; 12.40; 14.20; 16.00; 17.00; 19.20; 21.00; 22.40

Македонско Село (Г.Нерези): 8.00; 9.50; 11.50; 13.30; 15.10; 16.50; 18.30; 20.10; 21.50; 23.30

Траса: Тр.Цент., ј.дрво, рекорд, по бул.П.Одреди до Влае, терм. 57 во Козле, Г.Нерези и обр.

     

 ДЕЛНИЧЕН,САБОТЕН И НЕДЕЛЕН ЗИМ

           Важи од: 02.09.2017 год.                                 

лин

Тргнува од:

Тргнува од:

SITY TOUR

.                                                                Хотел А.Палас до Порта Македонија: 10.40;

.                                                                  Порта Македонија(кружна): 11.00; 13.00  

Траса: порта, рекорд, мост Г.Дел., Кале, битпазар, ј.дрво, рамстор, рекорд, порта

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.