Моментален број на посетители:
91
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
ИЗВЕСТУВАЊЕ
05 април 2018
 

 Известување за скратување на линија 33

 

              - Поради градежни активности кај чаталот во долно Лисиче линија 33  од 09 и 20 часот се сообраќа до постојката долно Лисиче Терминал  во долно Лисиче

Ви благодариме на разбирањето

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.