Моментален број на посетители:
89
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
ИЗВЕСТУВАЊЕ
10 април 2018
 

 Поради градежни активности во Чаир  на бул.Џон Кенеди линија со број 9 во правец према Клинички центар ќе биде пренасочена од Дом за стари према бул.Никола Карев (Пластичарска улица) и се враќа на траса на Бит Пазар, во правец према Скопје Север од Бит Пазар е пренасочена по бул.Никола Карев (Пластичарска улица) и на Џон Кенеди кај Дом за стари се враќа на траса

 

Ви благодариме на разбирањето

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.