Моментален број на посетители:
91
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
ИЗВЕСТУВАЊЕ
11 април 2018
 

Известување

 

Линија 4а поради градежни активности во нас.Тафталиџе е пренасочена по бул. Партизански одреди, ул.8 Септември и се враќа на траса. Ова важи во насока према с.Усје, во обратна насока вози по редовната траса.

 

Ви благодариме на разбирањето

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.