Моментален број на посетители:
594
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
ИЗВЕСТУВАЊЕ
14 април 2018
 

 Известување

 

 Автобуските постојки Симпо и Хотел Карпош на бул.Партизански одреди

кои не беа во функција поради градежни активности од денес се пуштени во употреба

 

Ви благодариме на разбирањето

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.