Моментален број на посетители:
591
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
СООПШТЕНИЕ
02 мај 2018
 

 ЈСП СКОПЈЕ ги известува своите патници дека поради одржување на Саем на книгата во СЦ Борис Трајковски, пушта во сообраќај две нови градски линии (100, 200), кои ќе работат во периодот од 3 заклучно со 9 мај 2018 година, по следниот возен ред: Цената на билетот е иста како и за останатите градски линии.

Линија 100

Ново Лисиче: 11:00, 12:20, 13:40, 15:00, 16:20, 17:40,

СЦ Борис Трајковски: 11:40, 13:00, 14:20, 15:40, 17:00, 18:20. 

 

Линија 200

Дексион: 11:20, 12:40, 14:00, 15:20, 16:40, 18:00,

СЦ Борис Трајковски: 12:00, 13:20, 14:40, 16:00, 17:20, 18:40. 

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.