Моментален број на посетители:
59
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Соопштение
04 мај 2018
 

 СЕ ИЗВЕСТУВААТ КОРИСНИЦИТЕ НА ЈСП-СКОПЈЕ ДЕКА ВОЗНИОТ РЕД НА CITY TOUR Е СЛЕДНИОТ:

ОД ПОРТА МАКЕДОНИЈА ВО 11:00 И 13:00   ДЕЛНИК,САБОТА , НЕДЕЛА И ПРАЗНИК

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.