Моментален број на посетители:
95
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
ИЗВЕСТУВАЊЕ
04 мај 2018
 

Известување

 

- Линијата 4а поради градежни активности према Усје од почетна постојка во Тафталиџе оди преку бул.Партизански одреди и на бул.8 Септември се враќа на траса, од Усје према Тафталиџе по траса

Ви благодариме на разбирањето

 

 

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.