Моментален број на посетители:
103
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
ИЗВЕСТУВАЊЕ
14 мај 2018
 

Поради протести на Бит пазар, линиите-возилата се пренасочени по бул. Гоце Делчев (пред Судот) ,  ул. Беласица ( пред Саем) и бул. Никола Карев и бул.Александар Македонски ( кружен тек -хотел Континентал и потоа секој по својата траса.

Линиите ќе бидат пренасочени се додека траат протестите.

Ви благодариме на разбирањето.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.