Моментален број на посетители:
531
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
ИЗВЕСТУВАЊЕ
06 септември 2018
 

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Во сабота (8.09.2018. година) поради државниот празник 8 Септември-Ден на независноста, ќе работат само три билетарници.

Дежурни со работно време од 7 до 19 часот ќе бидат билетарницитре на Зелен пазар и Транспортен центар, а од 7 до 13 часот ќе работи билетарницата во Ѓорче Петров.

Истиот ден, автобусите на ЈСП Скопје и на приватните превозници ќе сообраќаат по неделен возен ред.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.