Моментален број на посетители:
594
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
ИЗВЕСТУВАЊЕ
10 септември 2018
 

Известување

Ве информираме дека поради градежни активности од страна на ЈП Македонски железници на патниот премин преку пругата во с.Белимбегово на ден 11.09.2018 (Вторник) во период од 09 до 14 часот преминот ќе биде затворен за сообраќај.

Во тој период возилата од јавниот градски превоз ќе бидат пренасочени. Како алтернативни постојки возилата ќе застануваат пред објектите НИКИ ИНВЕСТ(магацин за гуми) и кај РЕСТОРАН БУЦО во двата правци.

Во тој период постојките Илинден рампа, Илинден 1 Мај и Илинден Игралиште нема да бидат во функција.

Ви благодариме на разбирањето.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.