Моментален број на посетители:
104
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
СООПШТЕНИЕ
09 ноември 2018
 

Известување

Поради одржување ридско -брзински трки на падините на Водно, улица „Тодор Александров3 од Панорама до средно Водно ќе биде затворена за сообраќај во САБОТА-10.11.2018 год.и НЕДЕЛА - 11.11.2018 год.од 07,00-13,00 часот

Поради тоа линиите 25,25а,и 25б од 7 до 13 часот воопшто нема да работат.

Со работа ќе почнат после 13 часот по следниот возен ред:

- Линија 25 ќе тргне од Транспортен центар во 13,20 и 15,20 часот додека враќање од средно Водно ќе биде во 14,40  и 17,00 часот.

-Линија 25а ќе тргне од стара железничка станица во 13,00,14,00 и 15,00 часот додека за враќање од средно Водно ќе биде во 13,30,14,30 и 15,30 часот.

- Линија 25б ќе тргне од Дом на печат во 13,45 и 14,45 часот додека за враќање од средно Водно ќе биде во 14,15 часот и 15,15 часот

ВИ БЛАГОДАРИМЕ ЗА РАЗБИРАЊЕТО

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.