Моментален број на посетители:
83
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
ИЗВЕСТУВАЊЕ
29 ноември 2018
 

Известување

Поради протест пред Собрание на РМ возилата од јавниот градски превоз во правец кон  Транспортен Центар, Кисела вода, Битпазар се пренасочени по улица „Даме Груев“ (позади Собрание на РМ), во обратна насока возилата се движат по редовните траси. 

Ви благодариме на разбирањето.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.