Моментален број на посетители:
145
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
ИЗВЕСТУВАЊЕ
04 декември 2018
 

Известување

Централното градско подрачје е затворено за сообраќај во правец кон Транспортен центар, Бит пазар и Кисела вода, возилата од јавниот градски превоз се пренасочени по улица „Даме Груев“ (позади Собрание на РМ) и потоа по редовната траса, во правец кон Карпош, Клинички центар и Козле возилата возат по редовната траса низ центар.

Ви благодариме на разбирањето.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.