Моментален број на посетители:
416
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
ИЗВЕСТУВАЊЕ
04 декември 2018
 

Известување 

Поради протест на раскрсницата од улица „Бутелска“ со улица „Босна и Херцеговина“ возилата од градскиот јавен превоз кои сообраќаат кон Бутел и обратно ќе одат по улица „Цетињска“, а возилата од линија 9 ќе сообраќаат до кружниот тек во Топанско поле во двата правци.

Ви благодариме на разбирањето.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.