Моментален број на посетители:
431
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
ИЗВЕСТУВАЊЕ
05 декември 2018
 

Известување

Поради протести пред Собрание на РМ возилата од јавниот градски превоз се пренасочени по улица „Даме Груев“ (позади Собрание на РМ), во обратна насока возилата се движат по своите редовни траси.

Ви благодариме на разбирањето.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.