Моментален број на посетители:
97
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
05 февруари 2019
 

Известување

Почитувани корисници на јавниот превоз, Ве известуваме дека возилата од линиите 8,15,15а и 19 сообраќаат по вообичаената траса.

Дефектот кај ресторант „Имес“ е саниран.

 

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.