Моментален број на посетители:
141
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Обраќање
08 март 2019
 

ЈСП Скопје го честита 8 март-Меѓународниот ден на жената, на сите припаднички на понежниот пол.
Имајте убав и среќен ден.

Со почит,

ЈСП Скопје

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.