Моментален број на посетители:
289
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
ИЗВЕСТУВАЊЕ
06 април 2019
 

Известување

Поради протест пред Собрание возилата од јавниот градски превоз се пренасочени по 

улица „Даме Груев“ (позади Собрание на РСМ) и булевар „Св.Кирил и Методиј“ (Рамстор). 

Ви благодариме на разбирањето.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.