Моментален број на посетители:
54
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
07 април 2019
 

Почитувани, 

Поради снимање на филм, возилата од линиите 5, 15, 15А и  23П се пренасочени од полиција да сообраќаат по булевар „Србија“ во Ново Лисиче.

Ви благодариме на разбирањето.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.