Моментален број на посетители:
278
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Соопштение
06 мај 2019
 

Известување

Почитувани корисници на јавниот превоз,
Ве информираме дека поради градежни работи на дел од трасата, линиите 31 и 33 сообраќаат до после надвозникот во Долно Лисиче.

Скратувањето на линиите ќе биде се додека не завршат градежните работи.

Ви Благодариме на разбирањето.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.