Моментален број на посетители:
511
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
ИЗВЕСТУВАЊЕ
03 јуни 2019
 

Известување

Поради изведување на градежни активности во Карпош 4 на улица „Љубљанска“ линиите 19, 15 и 15А како почетна крајна постојка ќе ја користат почетно крајната постојка од линија 7 во Карпош 3.

   -Линија 15а од Ново Лисиче кон Карпош 3 кај Мида врти лево по бул.8 Септември, десно по     

    бул. Партизански одреди и пристигнува на терминалот во Карпош 3(почетно-крајна постојка)

 

Ви благодариме на разбирањето

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.