Моментален број на посетители:
613
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
10 јуни 2019
 

Известување

Поради пожар  во Кисела Вода, во близина на салата Расадник, возилата кои се движат по улица „Борис Трајковски“ ќе бидат пренасочени:

*кон Кисела Вода линијата 58, од Југодрво ќе се движи по трасата на линија 24, а во обратна насока по својата траса.

*кон Драчево линиите 4,4А, 31,41, 51, 67, 70, 74, 80 од постојката Билна аптека ќе се движат по трасата на линија број 7 по булевар „Трета Македонска бригада“, во обратна насока по истата траса

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.