Моментален број на посетители:
505
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Соопштение
11 јуни 2019
 

Известување

Од денеска, 11.06.2019 година, па се до завршувањето на градежните активности на дел од трасата, линијата 61 ќе биде скратена до постојката “Кучевиште амбуланта“.

 

 

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.